Tájékoztató a képzési rend változásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket és Hallgatóinkat, hogy a kialakult járványveszély miatt iskolánk képzési rendje 2020. március 30-tól megváltozik.

A megkezdett tanfolyamok és megrendelt képzések átütemezésével vagy online formában történő megtartásával kapcsolatban Kovács Tünde oktatási igazgató készséggel áll rendelkezésükre telefonon vagy emailen.

A kialakult helyzetben a honlapunkon szereplő képzéseket távoktatásos formában, a személyre szóló tanácsadást pedig Skype-on, személyes találkozás nélkül kínáljuk. Ezek időpontjait külön egyeztetjük a jelentkezőkkel.

TÁVOKTATÁSOS TRÉNINGEK

A távoktatásos tréningeket one-to-one, vagy céges kiscsoportos formában tartjuk. Ez a módszer egyaránt lehetővé teszi a klasszikus, személyes megjelenést igénylő tréningek ismeretanyagának átadását és az egyedi problémák kibeszélését, megoldását is. A résztvevők részére előzetesen átküldött tananyagot 4x1,5 órás személyre szóló gyakorlati tanácsadás egészíti ki, amelyet Skype-on tartunk.

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

A távoktatásos tréningekre 50%-os kedvezményt biztosítunk, így a 128.000 Ft-os tandíj összege ezekben az esetekben mindössze 64.000 Ft + Áfa / fő.

A céges tréningek esetében szintén 50%-os engedményt biztosítunk.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Kovács Tünde
oktatási igazgató
Telefon: +36 (30) 248-32-64
E-mail: tunde.kovacs@mspr.hu

Képzéseink   Kapcsolat